Espai Familiar El Torrent

L’Espai Familiar comparteix edifici amb l’Escola Bressol El Torrent i està al barri de les Roquetes de Nou Barris, Barcelona.

L’Espai Familiar és un servei educatiu amb caràcter universal que dona resposta al dret dels infants a l’educació i al dret de les famílies a rebre suport en la criança i educació dels seus fills i filles més petits.

Les professionals organitzen aquests serveis com a llocs de trobada, pensats per a famílies amb infants de 0-3 anys, preferentment no escolaritzats, on es dóna l’oportunitat d’entrar en relació amb altres adults i infants de realitats socioculturals diverses.

Parteixen del reconeixement de les famílies com a competents en la cura i educació dels seus fills i filles, reconeixent les mares i els pares com a primers referents afectius i educatius dels infants.

Els Espais Familiars organitzen dos programes: Nadons en Família, adreçat a les famílies amb infants des que neixen fins que comencen a desplaçar-se,  i Espai Familiar, destinat a les famílies amb infants des de que es desplacen fins als tres anys.

Tant al programa Nadons en Família com a lEspai Familiar, els professionals acompanyen les famílies des del respecte, posant l’accent en la potenciació de les competències i habilitats parentals, per tal d’incrementar la confiança de les mares i pares en la tasca d’educar i fer créixer la mainada. Sense jutjar, donant valor allò que cadascú aporta, creant espais per pensar, fent xarxa i ampliant la mirada.

L’horari del programa de  Nadons en Família ( NEF) és els dilluns de 15:30h a 17.30h i els divendres de 9:30h a 11:30h a l’Escola Bressol Municipal El Torrent (Carrer Alcàntara n. 22).

L’horari del programa d‘Espai Familiar és de dilluns a dijous a l’Escola Bressol Municipal El Torrent ( C/ Alcàntara 22) en grups de matí i tarda:

Els grups de matí :

Dos dies a la setmana, 2.30h de durada (un total de 5h setmanals)

      • Grup A : Dilluns i dimecres de 10:00h a 12:30h.
      • Grup B: Dimarts i dijous de 10:00h a 12:30h

El grup  de tarda:

Dos dies a la setmana, 2:30h de durada ( un total de 5h setmanals)

      • Grup C: 15:30h a 18:00h. 

 

Per més informació: 

Carrer Alcàntara 22, 08042, Barcelona

Deixa un comentari